Ne jan 25, 2009 19:41 Napisal/-a Gee
No, da še jst povem mojo izkušnjo z #ed_op#span class="postbody"#ed_cl#Roaccutanom.#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#Vem, da je precej časa že minil od odprtja teme, samo te zadeve se pač ne spreminjajo.#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#Kuro sem imel malo več kot pol leta. Stranski učinki so bili izjemno suha koža in ustnice. Kadarkoli sem poskušal odpreti usta so popokale in se je usula kri. Na teden sem porbil eno labello. To je res taka očitna zadeva.#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#Drugo je pa poslabšanje počutja. Nekdo je omenjal depresivnost. Res te rukne v slabo voljo, nemoč, uno tapravo depresijo. Neverjetno res. Pomagat si ne moreš in si brez volje za karkoli. Lansko leto sem imel cilj pridobiti nekaj MM in ravno zarad tega nisem mogel zbrat dosti motivacije, da bi se spravil v fitness. V bistvu sem se, 3 tedne sem hodil in potem nehal. Naj bi tudi povečal holesterol ampak krvna slika je bila čisto normalna, še celo pod min. mejo.#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#Zadeva pa deluje. To pa.#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#Če ima kdo res mozolje in se jih ne more znebit naj premisli o tem zdravilu. #ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#lp#ed_op#br#ed_cl##ed_op#/span#ed_cl#