benk znova od začetka
Kot vas je že več opazilo, sem bil zadnjih 7 mesecev odsoten s foruma in treningov .. Zaradi hujših zdravstvenih težav sem bil prisiljen počivati, večino poletja sem tako preživel v bolnici. Rezultat intenzivne protivnetne terapije, neaktivnosti in katastrofalne prehrane je minus cca 25kg mišične mase in plus 5-10kg trebušne maščobe (stranski učinek zdravil, ki sem jih prejemal je med drugim pospešena izguba mišične in kostne mase ter pospešeno kopičenje telesne maščobe, poleg ostale gore neželenih učinkov)
Ko sem prenehal s treningi sem imel cca 95kg z razmeroma nizkim deležem telesne maščobe. Cilj je v čimkrajšem času približati se tisti formi. Kar se na hitro izgubi je menda možno razmeroma hitro tudi dobiti nazaj .. Torej da vidimo koliko je resnice v "mišičnem spominu" Trenutno imam okrog 80kg. Najprej se želim znebiti nakopičene trebušne maščobe, to je pomoje izvedljivo v manj kot dveh mesecih. Nato se bom posvetil pridobivanju mišične mase.
Torej .. jutri grem v maxxgym po letno karto in potem akcija

Treniral bom po klasičnem split principu - posamezni treningi za noge, prsa, rame, hrbet in roke. Treniral bom vsak dan in intenzivnost prilagodil svojim zmožnostim. Vsak dan izvajam tudi 30min nizkointenzivne aerobne vadbe.
Uživam trenutno cca 250g beljakovin, 400g ogljikovih hidratov in 80g maščob, razdeljeno v 3 obroke dnevno. Ob tej prehrani sem v zadnjih dveh tednih izgubil dobre 2kg.
V tem dnevniku bom poskušal karseda redno beležiti svoja "matranja" .. Pa tudi sicer bom poskušal biti od zdaj naprej spet malo bolj aktiven na forumu... Sicer pa, če ima kdo kakšno podobno izkušnjo kot je moja bom zelo vesel kakšnega nasveta ali mnenja!
Forma aprila letos: