Po 2 mesecih pretezne odsotnosti iz fitnesa zaradi poskodbe sem vceraj naredil prvi resni trening in zmetal skupaj en okviren plan prehrane/treninga za zacetni del mojih "spomladanskih" priprav. Trenutno imam okrog 98kg. Racunam, da bo v naslednjem tednu teza narasla za kaksne 3kg, kot se to ponavadi zgodi ko se vrnem na treninge po daljsi pavzi. Tudi razlika v formi je vedno hitro opazna (bolj polne misice in manj podkozne vode tam kjer jo najmanj pogresas (pri meni zlasti obraz in trebuh) - in s tem seveda vec v misicah.
Treniral bom 2x dnevno, kratke in intenzivne treninge, 1-2 misicne skupine na trening. za predstavo; to pomeni recimo 15-20 kratkih serij z obremenitvami malenkost pod maksimumom- v osnovi se tukaj zanasam na lasten obcutek, torej bistvo je po mojem prepričanju poslusat telo in delat v skladu s pocutjem, vsekakor pa ne vnaprej napisano stevilo vaj/serij/teze itn. ... Pri meni se tak nacin treninga bistveno bolje obnese, posledicno tudi bolj z uzitkom treniram in opazam hitrejsi napredek. Dejstvo je, da telo ni narejeno tako, da bi lahko vsak dan prenasalo enake napore in jasno moras temu prilagoditi intenzivnost treninga.
Prehrana okvirno zgleda takole, dnevno vnasam cca 300g beljakovin (~1200kcal), 150g mascob (~1350 kcal), 500g OH (2000 kcal) ---> 4500 +- 200 kcal
Naredu sem mimogrede se eno fotko, malo bolj za salo kot zares... Na sliki sem tesc in prakticno sproscen. Bom probal bit malo bolj azuren kar se tega tice (ne maram se prav kej dost slikat in kazat) .. morda se pa to spremeni cez par mescev ko bo kej konkretnega za pokazat