Project Mass - keto
dnevnik beležim zadnja pol leta, zdaj sem se pa odločil, da gabom tudi delil. Odkar sem začel s pisanjem dnevnika, sem postopoma zmanjševalkoličino OH iz prehrane, da bi v sredini decembra prišel do ketogene "diete". Znovim letom sem prav tako začel s tehtanjem hrane, da bi kar se da natančnoohranjal razmerje med hranili. Z gotovostjo ne morem trditi, da sem v stanjuketoze, ker (še) nimam ketometra, vendar glede na to, da brez hrane zdržim tudiveč kot 24ur, verjamem, da sem dokaj blizu. <o:p></o:p>
Cilj mi je povečati mišično maso, hkrati pa ohranjati nizekprocent maščobe (ali ga celo zmanjšati) in ravno ketonska dieta bi naj bilaoptimalna za to. Glede na to, da zadnje čase spremljam Jacoba Wilsona nabodybuilding.com, sem izbral njegov 14 tedenski plan vadbe. ([URL=http://www.bodybuilding.com/fun/jake-wilson-project-mass-trainer.html]Project Mass[/URL]). Trenutno zaključujem 1.cikel z aktivnim odmorom. Za mano je 31 dni po omenjenem programu.<o:p></o:p>
Merjenja in fotografiranje sem opravil 14.1.2015, na tešče ob 8.30 uri.
Višina: 188cm
Teža: 81,3kg
Obseg sproščena nadlaht: 31,5cm
Obseg napeta nadlaht:38cm
Obseg prsnega koša: 98cm
Obseg stegna: 55cm<o:p></o:p>
Dnevni vnos kalorij je okrog 3.200kCal. Ob dnevih aktivnegaodmora spustim kalorije na 2.800kCal.
Upam na predloge, pripombe, nasvete izkušenejših na področju ketogene prehrane:) <o:p></o:p>