Sedaj nov keto dnevnik Grom
Prva faza po tekmki - čist ogljikovo hidratni obrok shushi.. Oči želele veliko več kot sem pojedel tako, da je odšla polovica z nama v hotel, Vendar zjutraj nekako ni pasala in je romala v smeti. Grom si je namreč končno lahko prvošil maščobe. Hrana v hotelu sicer ni bila optimaln in verjemem da sem velikokrat naletel na kak skrit oh ali predelane rastlinkse beljakovin ter nasploh maščobe. Po 5 trdokuhanih jajcih sem bil sit, po 20 palačinkah iz enega jajca pa lačen. To lako le naredi sestava teh jajc... Seved pa je do velik minus za ketozo.
Torej do včeraj (cca 10 dni)sem imel cilj pojesti kolikor si želm le da je to brz oh (nekaj rastlinc) in da pazim razmerje med b/m , tu pa mislim da ni ratalo biti 100% saj sem bil stalo na poti in težko je v 0 zadeti pravo razmerje. Torej količina hrane je bila nemejena. In občasno sem pojedel res veliko. Ponavadi je potekalo tako da sem pojedel red obilen keto zajtrki n potem večerjo. Vmed malo kokosovega maslo in kako žlico cod liver oila.
Seveda me je zaradi kontra efekta dehidracij zalilo za nekaj dni vendar veliko manj kot je bilo to običajno ko smo prešli na high carb/fat junk. Tam bi šlo gor verjetno še par 5 kg. Predvsem pa ni bilo čutiti obremenitve prebavnega trakta ter slabšega delovanja možganov.
Dane preidem na bolj strukturirano ketonsko z nekaj manj kalorij.. cilj optimizacija stanja ketoze za top delovanje možganov in koncentracijio tekom celotnega dne.
Štartna meritev:
glukoza 5,1
ketoni 0,3
To se bo moralo sedaj zelo hitro spremeniti..