Re: I CAN AND I WILL
Lučka je napisal/-a:Meni pride v upostev BP kava..s tem da dam 30gmasla, 30g kokosovega (vec ne gre, pa sem konkretno navajena na mascobe) Danes sem jo pila ob 8h zjutraj, se ucila do 14h, sla v fitness nardit trening z utezmi + HIIT, prisla domov ob 17h, jedla sele 18.30 - pa se to ni bila izrazita lakota, ampak bolj obcutek da lahko nekaj pojem :) Na trening bi lahko sla 15minut za pitjem kave. Uglaunem, dejstvo je da gre. Vprasanje pa je ce bo pri tebi delovalo, glede na to da nisi navajena taksnega vnosa mascob. Na zacetku kombiniraj 1:1 med kokosovo in navadnim maslom. Pa pocasi visas grame, da prides do neke meje kjer ti da energijo in ti ni slabo. No pac jaz bi tako naredla z BP kavico. Ker zna povzrocit kar neprijetno situacijo v zelodcu/crevesju ce nisi navajena. :)
Hvala za nasvete! Tole s kavico mislim, da mi bo kar odgovarjalo, ko mi bo zalaufalo

Me pa zanima še nekaj. Sem prebrala na forumu, da se priporoča zaužiti nekje med 25 g - 30 g beljakovin na obrok, dnevno pa od 0,8 g - 1,5 g beljakovin / kg TT. Drži?
Pa še nekaj... Je priporočljivo takoj po vadbi zaužiti whey (ali kakšen drug vir beljakovin) z maščobo? Npr. če spijem PB kavico zjutraj in grem na trening (ki se konča okoli 11.00), je priporočljivo okoli 11.00 imeti kakšen obrok, ali lahko s prvim obrokom počakam do okoli tretje?
Lp,
Kaja