Aligator - Keto sistem
No pa da povem nekaj o sebi. Sem visok nekje okrog 175cm in trenutno tehtam nekaj malo čez 68kg, pred parimi tedni sem začel tudi trenirati z utežmi in sicer tri krat do štiri krat tedensko (bom v naslednjem postu zapisal svoj načrt treninga). Trenuten cilj mi je ohraniti to težo in se spucati, tako da bojo vidne trebušne. Ker sem ga malo kiksal na začetku ketonske (alkohol,...) sem se zdaj odločil za bolj resen pristop in pa bolj čisto keto prehrano le z občasnimi keto junk dodatki (slanina, majoneza,...)
Za enkrat se počutim dokaj vredu, malo se mi je mogoče začelo dremat, saj sem ponoči spal le 7 ur kar ni najbolj značilno zame ponavadi spim po 10 ur (mogoče ta razlika zaradi ketonske?). Zjutraj ko sem se zbudil nisem bil preveč lačen, malo mi je krulilo a sem se kljub temu odločil in si šel pripravit zajtrk. Pojedel sem eno rezino ementalca in si spekel štiri jajca z parimi rezinami slanine ter feta sirom, za piko na i sem še dodal rezino masla. Super začetek dneva.
P.S. vem, da bi se moral izogniti slanini a je bila zelo mikavna ko sem jo zagledal v hladilniku :(
No zdaj počasi se moram oblečti in skočiti na delo. Zvečer se spet javim in dodam tudi kakšne fotke :)