Stran 1 od 1

Aligator - oblikovanje

OdgovorObjavljeno: Pe mar 21, 2014 12:04
Napisal/-a Aligator
Tako!

Dragi clani foruma, odlocil sem se za nov pristop, nov dnevnik in nov zacetek. Ker spadam v "skinny fat" kategorijo bom poskusil preoblikovati sestavo svojega telesa. Se pravi pocasi izgubiti mascobe in pridobiti misicno maso. Vceraj sem ze zacel s tem projektom. Opustil sem ketogeno dieto in zacel z neke vrste cikliranjem ogljikovih hidratov. Na dneve ko treniram bom zauzil vec ogljikovih ki bodo razporejeni okrog treninga ali pa kar cez ves dan, cist odvisno od pocutja in zadovoljstva z izgledom. Na dneve ko imam pavzo pa bom jedel bolj beljakovine in mascobe (mastno meso, siri, jajca,...) ali pa bom imel fastening da pokurim mascobe. Moj fastening nebo tisti tipicen da bi izpustil zajtrk pac pa bom le tega imel in bom izpustil kosilo pa potem spet zvecer kaj malega pojedel.


Na zacetku bom malo vodil dnevnik prehrane da mi boste bolj izkuseni clani svetovali z izbiro zivil in ostalim. Kasneje pa bom sam porocal o napredkih in tezavah na moji poti do lepega telesa. Upam da mi koncno po dolgih letih neuspehov zdaj z vaso pomocjo uspe.


Rad vas ima,vas Aligator

Re: Aligator - oblikovanje

OdgovorObjavljeno: Pe mar 21, 2014 17:47
Napisal/-a Aligator
Danes sem za zajtrk pojedel 4 cela jajca nekaj rezin sira prsut in zelenjavo potem pa se za malico nekaj rezin sira z maslom zdaj pa cakam na vecer da pojem neko meso :) danes hujsam...

Re: Aligator - oblikovanje

OdgovorObjavljeno: So mar 22, 2014 18:38
Napisal/-a Aligator
Danes je spet treninga prost dan...zajtrk sem izpustil, za kosilo pa sem pojedel 4 jajca in 3 konzerve tunine rezino sira ter nekaj paradiznika in eno jabolko. Ko bom lacen bom se nekaj malega pojedel. Kako skuto in pa malo oresckov.