Tequila_sunrise; Moj dnevnik :)
Že dolgo spremljam ta forum, in ker potrebujem nekaj dodatne motivacije pri doseganju svojih ciljev, sem se odločila, da bom pisala dnevnik. Navdih za to sem dobila med prebiranjem dnevnikov udeležencev Maxx fit izziva, in ob njihovih zapisih še jaz dobila zagon. :P
Moji podatki:
Starost: 25
Višina: 174 cm
Teža: 64 kg
Prehrana:
Na svoj način življenja nočem gledati kot na dieto, ker ta beseda vzbudi negativne občutke v meni. :D Nočem si postaviti preveč strogih omejitev, ker vem da se potem načrta ne bom držala. Bistveno se mi zdi, da poizkušam izbrati čim manj predelano hrano, bogato z beljakovinami, zdravimi maščobami in kompleksnimi oh-ji, moj jedilnik pa bo vseboval tudi veliko zelenjave in sadja.
Cheat mealom se ne bom povsem odpovedala, bom pa poskrbela,da jih bo manj kot do sedaj, da ne bodo količinsko uhajali izpod nadzora, poleg tega pa jih bom poizkušala zamenjati z malce bolj zdravimi različicami.
Trening:
Trening bom prilagajala glede na počutje, čas, vremenske razmere itd. Vključeval bo tek, plavanje, vaje za celotno telo z lastno težo in utežmi,...
Cilji:
Moj cilj je (tako kot pri vseh

Želim pridobiti kondicijo in malce "eksplozivnosti". Trenutno sem namreč čisto lena in zakrnela.
Imam pa tudi cilj, da se naučim delati pull up-e (