David - dnevnik (ideje za treninge,jedilnik...triatlon)
Tako, da bom začel predstavit :
David R., starost 27 let, višina 185, teža: 90kg, služba - vojak, cilj: sposodil si bom stavek od mojega bivšega trenerja MGL-a, SPECIALIZIRAN ZA NIČ, PRIPRAVLJEN ZA KARKOLI in pa triatlon tekme sprint, olimpik distance
no in to je moj moto, lani sem se navdušil nad športom imenovanim triatlon, do takrat sem bil tipičen fitneser, nato "crossfit" ljubitelj, torej..šport me spremlja čez celo življenje..experimenti s hrano so bili bolj tako: "ime znanega športnika" diet plan..in enter v google..sedaj sem spremenil mišlenje..in mi je bolj smiselno in v veselje biti fit v življenju, brez vaganja, brez štetja česarkoli, brez ure za obrok..in rad imam "pravo" hrano..včasih mi je bila prava hrana piščanja prsa pusta in riž..:) sedaj pa http://www.gapsdiet.com/ :)
PONEDELJEK 6.4.15
7:45 vstajanje
8:30 TRENING PLAVANJA (200m ogrevanja, 2x50m drill, 1x50m FAST, 6x 150m (3xfins, 3x swim), 1x 50 fast ..razplavanje)
po treningu obrok:
whey, spinača, banana, voda---->shake :)
kosilo: pečena hobotnica, zelenjava, kos potice makove
TRENING : treadmill: 2km ogrevanja nato 5 round of 1min@17km/h--->1min plank.... + različne vaje 12,10,8 ponovitev kot so pull upsi, dipsi..nato raztegovanja
večerja:regrat + 3 jajce+ maslo