Odgovor Pe jun 15, 2007 20:51

Varstvo avtorskih pravic

Vsebine (prispevki, foto- in videogalerije, sporočila na Maxximum forumu in podobno) in storitve na strani Maxximum so namenjene osebni in nekomercialni uporabi. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, prenašanje, prikazovanje, izvajanje, reproduciranje, objavljanje, licenciranje, predelovanje, posredovanje, prodaja ali kakršnakoli druga oblika uporabe katerekoli informacije, dokumenta, fotografije ali druge vsebine, programske opreme ali storitve, ki jih nudi stran Maxximum. Vso gradivo na strani je avtorsko zaščiteno po Zakonu o avtorski in drugih pravicah.


Uporaba vsebin iz strani Maxximum je dovoljena pod naslednjimi pogoji:

  • pisno soglasje lastnika strani Maxximum,
  • navedba avtorja prispevka in delujoče povezave na stran http://www.maxximum.si v istem vidnem polju in na vidnem mestu,
  • nespreminjanje oziroma kakršno koli preoblikovanje vsebin (razen v primeru pisnega soglasja lastnika strani Maxximum).

Videz strani Maxximum je zaščiten z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah, z Zakonom o industrijski lastnini ter podzakonskimi akti. Logo, grafika in celoten videz spletne strani se ne sme kopirati.

Lastnik strani Maxximum ne zagotavlja primernosti informacij v objavljenih vsebinah in v nobenem primeru ne odgovarja za škodo, ki bi nastala zaradi njihove uporabe. Pred uporabo katere koli vsebine oziroma informacije (dieta, način vadbe, prehranski dodatek in podobno) se vedno pred tem posvetujte s svojim zdravnikom ali drugim ustreznim strokovnjakom.

Objavljene vsebine lahko vsebujejo nepravilnosti ali tipografske napake, za katere se opravičujemo in vas prosimo, da nam jih sporočite na e-naslov info@maxximum-shop.com. Lastnik strani Maxximum si pridržuje pravico do spremembe vsebin brez predhodnega obvestila. Fotografije so lahko simbolične.
"You are what you eat." "I need to eat a skinny person" ;)

Facebook: FIT KUHINJA